Professionelle kølemøbler fra Jordao

Jordao (José Júlio Jordão) er beliggende i det nordlige Portugal. Jordao er en af de førende europæiske leverandører af skræddersyet køleudstyr til små, mellemstore og store butikker.

Jordaos kølemøbler og kølediske anvendes i alt fra cafeer, bagere, fiskeforretninger, slagterbutikker, delikatesseforretninger, osteforretninger, chokoladeforretninger, hoteller, restauranter og supermarkeder.

Jordaos udvikler løbende deres design, så varerne disponeres optimalt. Markedstendenser, inden for salg og udstilling af fødevarer, overvåges. Ligeledes har udviklingsteamet altid for øje, at der ikke gås på kompromis med temperatur – og for visse varegrupper luftfugtighed, i møblerne.

Jordao er også forrest i feltet, når det gælder omstilling til nye miljøvenlige kølemidler. De var således blandt de første, der kunne levere kølemøbler forberedt for tilslutning til CO2, Brine, Glykol m.v.

Jordao | Kølemøbler - 1
Et udpluk af Jordaos produktsortiment

Skræddersyede kølemøbler til det danske marked

Hos Dæncker har vi forhandlet Jordaos varer i over 20 år, fordi vi her får produkter af en god kvalitet, i et flot design – til en meget rimelig pris.

Vi kender Jordao og deres medarbejdere indgående, og vi har ofte en detaljeret dialog om skræddersyede løsninger. Det har resulteret i en stribe kundetilpassede produkter til vores danske kunder.

Således har du formentlig også set Jordaos diske hos en specialforretning i Danmark. De står i alle afkroge af landet.

Søger du nye diske til din bager-, fiske-, slagter-, delikatesse, oste- eller chokoladebutik, så har vi sikkert også noget for dig.

Kontakt os gerne på tlf: 6481 3111 – så vil vi hjælpe dig igennem i processen sammen med en lokal installatør, som sørger for installationen og som også sikrer, at du har hjælpen tæt på, hvis der opstår en udfordring med din disk.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning