Is anvendes i en lang række brancher og industrier. Alt efter anvendelsesområde gøres der brug af forskellige istyper – fx isterninger, knust is, brudis, skælis, nugget-is, micro-cubes.

Vi fører de tyske fabrikater MAJA og WESSAMAT, som begge er konstrueret med fokus på en rengøringsvenlig og hygiejnisk opbygning.

Som fødevareproducent bliver du mødt med meget strenge hygiejnekrav og det er forbundet med store tab, hvis fødevaresikkerheden svigter. Derfor er hygiejnisk isproduktion ingen luksus, men en nødvendighed!

Isens kvalitet og pålideligheden af den professionelle ismaskine afhænger i høj grad af den anvendte isproduktionsteknologi. WESSAMAT står bag den patenterede bølgeteknik, mens MAJA var pioner i produktion af skælis på en dybfrossen, roterende metalcylinder.

Industri ismaskiner til produktion af isterninger og knust is

Driftssikre modeller, som holder hvad de lover

Krystalklare og hygiejniske isterninger er et must i den moderne gastronomi og andre industrier. Det stiller et stadig stigende krav til en professionel ismaskines kvalitet og pålidelighed. Vi tør godt sige højt, at du ikke bliver snydt med en WESSAMAT professionel ismaskine. Det er driftssikre maskiner, som producerer is med bølgeteknik, som har oplagte fordele fx:

  • lavt energi- og vandforbrug
  • simpel og rengøringsvenlig konstruktion med lave serviceomkostninger
  • kræver ikke blødgøringsanlæg

Der står også WESSAMAT på bartenderens foretrukne isknuser. Den fås i to størrelser C103 / C105, som laver isterninger til knust is i et snuptag. Køb den før din kollega. Den er næsten ikke til at slide op.

MAJA skælismaskiner

Med fokus på fødevaresikkerhed

Skælis er tynde isflager med en temperatur på ca. -7 °C. Skælis er egnet til mange formål. Specielt til køling af friske levnedsmidler samt til iblanding i kød og dej.

Vi udbyder de sublime tyske MAJA skælismaskiner, som på grund af kvalitet og betjeningssikkerhed vækker begejstring.

Modellerne er konstrueret, så de hurtigt og let kan rengøres. Til maskinerne anbefaler vi det fuldautomatiske selvrengøringssystem. Herved har du altid hygiejnisk is.

MAJA-modellerne er uafhængige af vandhårdhed og behøver ikke blødgøringsanlæg. Der er ingen kalkudskilning, som ved brudis.

Der fås MAJA-skælismaskiner med en kapacitet fra 85-14.000 kg/døgn.

Professionelle brudismaskiner

Med daglig produktion fra 40 - 1420 kg

Brudis, som har en temperatur på ca. 0,5oC, fremstår skinnende og som uregelmæssigt formede stykker med granulat-struktur. Denne type is anvendes til alsidige formål: 

  • til afkøling og præsentation af føde- og drikkevarer, herunder asparges,  bl.a. på buffeter
  • i laboratorier og på sygehuse samt i wellness og sauna
  • i fødevareproduktionen i slagterier og bagerier

Vi fører de tyske fabrikater WESSAMAT og MAJA.

WESSAMAT producerer kompakte, prisbillige brudismaskiner. De professionelle ismaskiner har indbygget magasin, dog er det også muligt at få de større modeller med istransportsystem.

MAJA producerer brudismaskiner med større kapacitet. Til disse maskiner fås et alsidigt tilbehørsprogram, herunder et fuldautomatisk rengøringssystem, som gennemfører rengøring, afkalkning samt reducering af kim og bakterier – i én arbejdsgang.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning