Hos Dæncker er vi Coldlines danske distributør, og vi tilbyder et bredt udvalg af deres sortiment.

Læs mere om de forskellige produktkategorier herunder: 

Du er også altid velkommen til at  kontakte os på 6481 3111, så hjælper vi med at finde det rigtige produkt til dit behov.

Coldline – Højkvalitets kølemøbler til storkøkkener og catering

Coldline er en italiensk virksomhed, der siden 1995 har udviklet og produceret køleskabe, fryseskabe, kombiskabe, indkøringskøleskabe, gennemkøringskøleskabe, raske-køleskabe, køleborde, fryseborde, saladetter, bordkølere, blæstkølere og blæstfrysere til hovedsageligt restauranter, industrikøkkener og catering. Coldline er et anerkendt brand, som er kendt for altid at levere produkter af meget høj kvalitet. Derfor ses mange af produkterne fra Coldline også i mange af de større køkkener rundt om i Europa.

Som Coldlines danske distributør er vi utroligt glade for at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af deres sortiment.

Coldline – Til storkøkken og catering - 1
Coldlines domicil i Torreglia, Italien

Eminent italiensk håndværk, der bygger på mange års erfaring

Bag Coldline står en familie, der i mange år har udviklet og designet teknologien bag produkterne. Deres innovative tilgang, store passion og konstante udviklingstrang sikrer dig produkter, der indeholder de nyeste teknologier, og som gør arbejdsgangen i køkkenet utrolig nem.

Coldline har siden begyndelsen haft fokus på, at deres produkter skal passe ind i mange forskellige slags køkkener. Dette gør det muligt for dig at finde køle- og fryseskabe og borde mm, der kan bruges af alle – både i pizzeriaet, i bageren, hos konditoren og hos store og små restauranter samt industrikøkkener. Senest har Coldline omstillet hele deres produktion, så det brede sortiment nu leveres med det miljøvenlige kølemiddel Propan (R290). De kan sågar levere kølemøblerne i hele sortimentet for separat kompressor – forberedt for installation til et CO2-køleanlæg. For dig betyder det miljøvenlige kølemøbler med et minimalt energiforbrug.

Her hos Dæncker har vi arbejdet med Coldline i snart 20 år og har fra førstedagen været meget begejstrede for deres produkter. Vores samarbejde med Coldline er tæt, og de forstår vigtigheden af gode leveringstider og kompromisløse løsninger.

Gennem alle disse år har vi leveret produkter til mange forskellige kunder og kan tilbyde dig en professionel rådgivning inden for valget af Coldline-produkter, der passer til dine behov. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne eller søger en generel vejledning.

Coldline skaber de helt optimale rammer for dit arbejde

Vi er klar over, at køkkener har forskellige størrelser og forskellige behov. Coldline tilbyder en bred vifte af produkter. Hvis du har en restaurant, er det for eksempel er god idé at investere i køle- og fryseborde til dit køkken. Bordene fra Coldline sikrer dig en effektiv arbejdsgang, fordi du både har bordpladsen foran dig og alle dine råvarer under bordet. Skuffer i bordene er en nyttig og efterspurgt option, som gør det meget nemt at tilgå varerne i en travl arbejdsgang.

Brødrene Bagante fra Coldline
Brødrene Bagante er en del af familievirksomheden Coldline
Coldline – Til storkøkken og catering - 4
Coldline har fokus på, at deres produkter passer ind i mange slags køkkener

Kvalitetstester produkterne, før de sælges

For at opretholde den høje kvalitet tester Coldline deres produkter under ekstreme forhold. Det gør de blandt andet fordi produkterne ofte bruges i ekstreme miljøer, hvor der for eksempel er meget varmt, som i et industrikøkken. På den måde sikrer de, at deres produkter lever op til deres krav og de behov, som de skal opfylde. Derfor kan du også trygt vælge at købe dine køle- og fryseborde, dine køle- og fryseskabe eller din blæstkøler og -fryser fra Coldline. De går nemlig ikke på kompromis med noget i deres løsninger og forener kvalitet og erfaring med den nyeste teknologi.

Coldline – Til storkøkken og catering - 6
Coldline's højteknologiske produktion

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning