Cookie og privatlivspolitik

Cookies

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode, som f.eks. virus.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Når du besøger daencker.dk bliver du bedt om at acceptere de benyttede cookies eller blokere udvalgte cookies.

Daencker.dk bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Nedennævnte cookie scanningsrapport giver dig et billede af hvilke cookies, der benyttes på vores side:

Opsummering
Scanningsdato:  28-05-2018
Domænenavn:  daencker.dk
Server placering:  Nederlandene
Samlet antal cookies:  20


Scanningsresultat
20 cookies blev identificeret.
5 cookies er ikke klassificerede, og der bør foretages en manuel klassificering samt en beskrivelse af formål.

Kategori: Nødvendig (2)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

COOKIE NAVN

UDBYDER

TYPE

UDLØB

CookieConsentdaencker.dkHTTP1 år
Først fundet URL: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/

Cookie formålsbeskrivelse: Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.

Initiator: Script-tag
Kilde: notinstalled
Data sendes til: Irland (tilstrækkelig)
PHPSESSIDdaencker.dkHTTPSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/

Cookie formålsbeskrivelse: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

Initiator: Script-tag
Kilde: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/
Data sendes til: Nederlandene (tilstrækkelig)

Kategori: Statistik (5)
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

COOKIE NAVN

UDBYDER

TYPE

UDLØB

@@History/@@scroll|#youtube.comHTMLSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

Initiator: Webserver
Kilde: youtube.com
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
_gadaencker.dkHTTP2 år
Først fundet URL: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 25
Kilde: https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
_galidaencker.dkHTTPSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

Initiator: Script-tag
Kilde: https://daencker.dk/
Data sendes til: Nederlandene (tilstrækkelig)
_gatdaencker.dkHTTPSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/

Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 25
Kilde: https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
_giddaencker.dkHTTPSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 25
Kilde: https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)

Kategori: Marketing (8)
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

COOKIE NAVN

UDBYDER

TYPE

UDLØB

collectgoogle-analytics.comPixelSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/

Cookie formålsbeskrivelse: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på

tværs af enheder og marketingkanaler.

Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 25
Kilde: https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
GPSyoutube.comHTTPSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation.

Initiator: Script-tag
Kilde: https://daencker.dk/
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
hheapanalytics.comPixelSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 80
Kilde: https://cdn.heapanalytics.com/js/heap-1738070373.js
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
NIDgoogle.comHTTP6 mdr.
Først fundet URL: https://daencker.dk/om-daencker/

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID’et anvendes til at målrette annoncer.

Initiator: Script-tag
Kilde: https://daencker.dk/om-daencker/
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
PREFyoutube.comHTTP8 mdr.
Først fundet URL: https://daencker.dk/

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube

vidoer på tværs af forskellige hjemmesider.

Initiator: Script-tag
Kilde: https://daencker.dk/
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
r/collectdoubleclick.netPixelSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 25
Kilde: https://stats.g.doubleclick.net/r/collect?t=dc&aip=1&_r=3&v=1&_v=j68&tid=UA-27235557-1&cid=1688850149.1527487223&jid=1293035060&gjid=868389111&_gid=1506868642.1527487223&_u=aGBAgUAjC~&z=1473631973
via https://www.google-analytics.com/analytics.js
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
VISITOR_INFO1_LIVEyoutube.comHTTP179 dage
Først fundet URL: https://daencker.dk/

Cookie formålsbeskrivelse: Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.

Initiator: Script-tag
Kilde: https://daencker.dk/
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)
YSCyoutube.comHTTPSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/

Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.

Initiator: Script-tag
Kilde: https://daencker.dk/
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)

Kategori: Uklassificeret (5)
Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

COOKIE NAVN

UDBYDER

TYPE

UDLØB

_gd#daencker.dkHTTPSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

Initiator: Script-tag
Kilde: https://daencker.dk/
Data sendes til: Nederlandene (tilstrækkelig)
_hp2_hld#.undefineddaencker.dkHTTPSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 80
Kilde: https://cdn.heapanalytics.com/js/heap-1738070373.js
Data sendes til: Irland (tilstrækkelig)
_hp2_id.#daencker.dkHTTP2 år
Først fundet URL: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 80
Kilde: https://cdn.heapanalytics.com/js/heap-1738070373.js
Data sendes til: Irland (tilstrækkelig)
_hp2_ses_props.1738070373daencker.dkHTTPSession
Først fundet URL: https://daencker.dk/produkt/tilbehor/

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

Initiator: Script-tag, kildekode linjenummer 80
Kilde: https://cdn.heapanalytics.com/js/heap-1738070373.js
Data sendes til: Irland (tilstrækkelig)
viewed_cookie_policydaencker.dkHTTP1 år
Først fundet URL: https://daencker.dk/

Cookie formålsbeskrivelse: Uklassificeret

Initiator: Script-tag
Kilde: https://daencker.dk/
Data sendes til: Nederlandene (tilstrækkelig)

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller i øvrigt benytter dig af services via websitet.

Brug af personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Oplysningerne bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Når du på dæncker.dk tilmelder dig vores nyhedsbrev – og dermed eksplicit giver samtykke hertil – registreres dit navn, firmanavn og din e-mailadresse. Vi benytter MailChimp til at udsende vores nyhedsbreve. Når du tilmelder dig, tillader du at dine informationer bliver overført til MailChimp. Du kan læse mere om deres Privatlivspolitik og Betingelser i afsnittet herunder: https://blog.mailchimp.com/gdpr-forms-and-more-tools/

Du kan nemt afmelde dig Dæncker Køleinventars nyhedsbrev, hvis du ikke længere ønsker at modtage det. Dette kan gøres i bunden af et af vores nyhedsbreve, eller ved at kontakte os på info@daencker.dk.

Hvis du er forhandler og har login til området Dokumentation – som indeholder teknisk information om vores produkter – har vi med din accept registeret dit navn og din mailadresse i vores system (WordPress). Du kan til enhver tid kontakte os på tlf: 6481 3111 eller info@daencker.dk, hvis du ikke længere ønsker at være registreret.

Ligeledes forholder det sig, hvis du på vores website udfylder og indsender en kontaktformular (WordPress), så har vi din accept til, at registrere virksomhedsnavn, navn på kontaktperson, telefonnummer og e-mail – samt dine kommentarer vedr. henvendelsen.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@daencker.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:

Dæncker ApS
CVR: 28720521
Fynsvej 9
5400 Bogense
Telefon: 64 81 31 11
E-mail: info@daencker.dk

Close Menu