CELLTHERM – førende europæisk producent af PUR-paneler til køle- og fryserum

Siden 1982 har CELLTHERM, som er beliggende i Gronau, Westfalen, Tyskland, produceret isoleringspaneler af PUR-skum med indskummede excentriske låse og PUR-isolerede hængslede døre til modulopbyggede køle-, fryse-, test- og klimarum.

Om CELLTHERM
Om CELLTHERMs produkter

I dag er CELLTHERM, med sit datterselskab i England, en stærk partner i mange lande og en af Europas førende producenter indenfor isoleringspaneler.

CELLTHERMs hovedsæde I Gronau Epe i Tyskland
CELLTHERMs hovedsæde I Gronau Epe i Tyskland

CELLTHERM – din problemknuser indenfor modulrum

Vi har arbejdet med CELLTHERM i mere end 20 år. CELLTHERM udmærker sig ved at have en flad og omstillingsparat organisation, som gør os i stand til at opfylde kundernes specielle ønsker.

Ofte bliver modulrums-løsninger til i et ping-pong mellem os og CELLTHERMs medarbejdere i tegneafdeling og produktion.

Vi kender CELLTHERMs personale indgående og den tyske mentalitet ligger tæt på den danske. Vi stræber mod kvalitetsløsninger med høj præcision og levering til tiden. Afgørende faktorer for vores kunder, som hermed står stærkere i konkurrencen.

Vi har igennem årene leveret løsninger til mange forskellige brancher fx engros-, detailhandel, restauranter, storkøkkener, fødevareindustri, patologi og laboratorieteknologi.

Du kan roligt spare med os, hvis du har brug for et køle- eller frostrum – vi tager os både af store og små sager.  Grundet vores mangeårige erfaring har vi højest sandsynligt tidligere løst et behov, som minder om dit.

Celltherm - Køle og fryserum - 2
Produktion af CELLTHERM PUR-paneler

Ikke alle løsninger kræver det samme…

Vi er meget bevidste om at du i nogle tilfælde har brug for en omkostningsminimeret standardløsning, mens andre sager kræver et skræddersyet specialrum. Vi er i begge tilfælde klar på at løse opgaven og målet er det samme hver gang: kundetilfredshed.

Moderne produktionsteknologi og fleksible løsninger                                    Når man som CELLTHERM leverer individuelle løsninger, skræddersyet til kundernes behov, kræver det at alle forretningsprocesser er lagt til rette med udgangspunkt i den enkelte ordre.

CELLTHERM investerer kontinuerligt i den nyeste produktionsteknologi, produktionsforbedringer og medarbejderuddannelse, så de også fremover kan høste kundernes tillid.

”Automatisering hvor det er muligt og fleksibilitet, hvor det er nødvendigt”
Dette motto er grundlæggende for CELLTHERMs arbejde i alle afdelinger og ud fra denne devise er det muligt at producere produkter på højeste kvalitetsniveau.  Alle arbejdsområder gennemgår kvalitetsstyring, hvad enten den foretages via en automatisk styringsproces eller ved en manuel stikprøvekontrol.

Celltherm - Køle og fryserum - 4
Celltherms medarbejdere udgør et stærkt team med kompetencer indenfor teknik, produktion, service og salg

CELLTHERMs paneler er robuste og har lang levetid

Overfladerne på CELLTHERMs standardpanel består af hvide galvaniserede stålplader (RAL 9002) med en tykkelse på 0,63 mm. De tykke overfladeplader gør isoleringspanelerne stabile og hårdføre overfor tryk, hvilket øger levetiden på dit køle-/fryserum.

Vores kunder værdsætter den høje stabilitet og robusthed på vores modulrum, som skyldes at overfladerne er udført i 0,63 mm galvaniserede stålplader. Disse tykke plader giver stabile isoleringspaneler, som samtidig er hårdføre overfor tryk.

Læs mere:
Overflader på vægge og gulv til køle og fryserum
Isoleringspaneler
Døre og porte til køle og fryserum
Tilbehør til køle og fryserum

Celltherm - Køle og fryserum - 6
CELLTHERM investerer kontinuerligt i den nyeste produktionsteknologi

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning