Persondatapolitik

Her kan du læse, hvordan Dæncker Køleinventar ApS håndterer personoplysninger.

Dataansvarlig

Dæncker Køleinventar ApS er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

Dæncker Køleinventar ApS
Fynsvej 9
5400 Bogense
Tlf.: 6481 3111
Mail: info@daencker.dk

Vi behandler følgende persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. I dialogen med vores kunder og benyttes forskellige persondata. Nedenfor gennemgås de enkelte områder:

  1. a) Kundebetjening – forespørgsler og ordrer

I kontakten med kunderne – telefonisk, på e-mail, pr. brev – har vi tilgang til firmanavn, kontaktperson, adresse, telefonnummer, e-mailadresse til kontaktperson og e-mail til faktura. Desuden registrer vi CVR-numre til brug for fakturering og vi registrerer i henhold til bogføringsloven oplysninger om betalinger.

Korrespondance med vores kunder i forhold til vores produkter gemmes. Således er vi i stand til at hjælpe med reservedele til tidligere solgte produkter og teknisk assistance.

Vi behandler ovennævnte personoplysninger for at sikre en god og effektiv kundeservice.

  1. b) Website: daencker.dk

Når du benytter vores website (udviklet i Word-Press) indsamler og behandler vi en række personoplysninger (virksomhedsnavn, navn på kontaktperson, telefonnummer og e-mail – samt dine kommentarer vedr. din henvendelse). Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsender en kontaktformular, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller i øvrigt gør brug af services via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Oplysningerne bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Videregivelse af oplysninger:
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Læs mere om vores cookie og privatlivspolitk: https://daencker.dk/cookie-politik/

  1. c) Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi dit navn, firmanavn og din mailadresse. Vi benytter MailChimp til at udsende vores nyhedsbreve. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev tillader du at dine informationer bliver overført til MailChimp. Du kan læse mere om deres Privatlivspolitik og Betingelser her: https://blog.mailchimp.com/gdpr-forms-and-more-tools/

Du kan nemt afmelde dig Dæncker Køleinventar ApS’ nyhedsbrev, hvis du ikke længere ønsker at modtage det. Dette kan gøres i bunden af et af vores nyhedsbreve, eller ved at kontakte os på info@dæncker.dk.. For at læse vores privatlivspolitik gå til https://daencker.dk/cookie-politik/

  1. d) Jobansøgninger

Hvis du ansøger om et job hos os behandles følgende personoplysninger: Navn, adresse, e-mail, telefonnummer og kompetencer. Alle ansøgninger gemmes i ½ år. Vi benytter ansøgningerne til at vurdere om en ansøger er kvalificeret.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

 

Sikkerhed

Vi har en databehandleraftale med vores leverandør af website – herunder hosting. Aftalen beskriver sikkerhedsforanstaltninger vedrørende behandling af personoplysninger og procedurer i tilfælde af databrud.

I forhold til sikring af data i vores kundedatabaser, som lagres på vores server, har vi en firewall. Vi har desuden en fysisk sikring af serveren (bøjle til sikring mod tyveri).


Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Close Menu