Mindre madspild og bedre økonomi i dit køkken med en blæstkøler

Blæstkøleren er en uundværlig følgesvend til den moderne kok, der tilbereder store mængder mad, som ikke altid serveres med det samme. Den hjælper dig med at effektivisere dine arbejdsgange og minimere madspildet.

De tilberedte retter kan blæstkøles til +3°C og varmes i ovnen lige inden servering. Alternativt kan du nedfryse retterne til -18°C og opbevare dem i en længere periode, uden at det går ud over kvaliteten.

Vi fører et komplet program af professionelle blæstkølere til storkøkkenet: ICE CHILL – fra den italienske producent ColdLine. Disse rustfri blæstkølere fås fra små modeller, på størrelse med en mikroovn, til indkøringsmodeller med en stor kapacitet.

Der fås også special blæstfrysere til is og avancerede VISION multifunktionsmodeller, som foruden blæstkøling/-frysning kan anvendes til opbevaring, raskning og optøning.

Blæstkøling og -frysning

Den hurtige nedkøling beskytter dine fødevarer mod bakterieangreb, forlænger lagringstiderne og reducerer vægttabet, som følge af fordampning, og opretholder kvaliteten af ​​din madlavning.

De bakterier, som normalt er til stede i en fødevare, formeres hurtigst i temperaturområdet mellem +65 ° C og +10 ° C. Det er netop situationen, hvor et produkt, der netop er blevet tilberedt, får lov til at afkøle ved stuetemperatur.

Nem betjening med touch panel

ICE CHILL blæstkølerne er forsynet med et intuitivt betjeningspanel, så du let kan igangsætte en blæstkølings- eller frysningscyklus. Det er vigtigt, da der kan være mange forskellige ansatte i køkkenet, som skal betjene køleren.

Blæstkøleren behandler dine retter mere nænsomt end et almindeligt køleskab

Den traditionelle afkøling af en tilberedt fødevare ved stuetemperatur eller i køleskab medfører en hurtig forringelse. Med Coldline blæstkøleren kan du opbevare dine retter længere, samtidig med at konsistens, duft og smagen bevares. Du kan hermed tilberede større mængder mad på én gang og servere det senere efter behov, uden at det går ud over smagsoplevelsen.

Med en ICE CHILL blæstkøler/-fryser bliver du mere fleksibel

Tilberedning af maden kan du få klaret, når der er ledig kapacitet i køkkenet og når råvarerne er til rådighed. Når først den tilberedte mad er lagt i blæstkøleren kan du slappe af og tage den op lige før servering.

Mindre madspild med en blæstkøler

Blæstkøleren reducerer affaldet. Vægttab efter dehydrering af det traditionelt afkølede produkt falder også, og din fortjeneste stiger takket være en bedre brug af råvarerne, rationalisering af indkøb og lettere tilrettelæggelse af arbejdet.

Flere valgmuligheder på dit menukort

Jo større udvalg på menukortet, jo flere glade kunder. Med en blæstkøler-/fryser har du mulighed for at tilbyde en mere varieret menu. Da de tilberedte varer er blevet nænsomt nedkølet/-frosset kan du opvarme retterne uden at gå på kompromis med den gode kvalitet, som kunderne forventer.

Friske, sunde og naturlige råvarer

Du kan effektivt kombinere brugen af ​​din ICE CHILL blæstkøler med direkte køb af årstidens råvarer fra lokale producenter. Så har du altid have friske forsyninger på lager til glæde for restaurationsgæsterne.

Levering via lokale forhandlere – så er hjælpen altid lige i nærheden. Kontakt os gerne på tlf. 6481 3111, hvis du er i tvivl om hvilken model du skal vælge.

Hvad vores kunder siger

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning