Teknisk dokumentation

Teknisk dokumentation er tilgængelig for forhandlere efter login. 

Mangler du et login eller har du problemer med at logge på, så er du altid velkommen til at kontakte os på 6481 3111.

Log ind

Bliv forhandler

Vil du vide mere om mulighederne som forhandler så kontakt os for en uforpligtende snak.

Telefon: 6481 3111

Mail: kd.rekcneadobfsctd@ofni

Et samarbejde med Dæncker Køleinventar

Hos Dæncker har vi en flad organisation med korte beslutningsprocesser. Det betyder at du får prompte svar på dine forespørgsler og hurtigt har et tilbud, du kan bringe videre til din kunde.

Vi sælger ikke direkte til slutkunder. Det er en strategisk beslutning vi har truffet, fordi vi er overbeviste om, at den bedste kundeoplevelse bliver skabt i samspil med dig. Som lokal montør er du tæt på kunden og har mulighed for at yde den optimale service i forbindelse med salg, installation og den efterfølgende service. Vi står selvfølgelig altid klar på sidelinjen og hjælper gennem hele processen.

De kundeemner vi får ind direkte, sender vi altid videre til en lokal montør. Vores vigtigste rolle er at være din forlængede arm indenfor indkøb og salg. Mens du er i marken, sørger vi for at udvælge de rette produkter og udarbejde et salgsmateriale du kan drible videre med til kunden.

Når vi udvælger produkter, gør vi det med omhu. Vi fokuserer på produkter med en høj kvalitet fordi vi mener, at vi har et ansvar for at bringe varer i omsætning af en god kvalitet og med en lang levetid. Det har både kunderne og kloden fortjent.

Hvis det med tiden bliver nødvendigt at reparere på udstyr, så har vi et stort sortiment af reservedele på lager, som kan leveres fra dag-til-dag. Vi vil til enhver tid hellere sælge en reservedel og reparere gode varer end at smide væk og sælge nyt.

Oversigt over vores primære produktområder:

Vil du vide mere om mulighederne, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning