MAJA – Førsteklasses skælismaskiner til butik og industri

Den tyske maskinvirksomhed MAJA blev stiftet tilbage i 1955. Lige siden har virksomheden udviklet, produceret og distribueret professionelle maskiner til fødevareforarbejdning og køling, blandt andet skælismaskiner.

Siden 2018 har virksomheden været en del af MAREL, der er ledende international leverandør på feltet, og MAJAs maskiner er i den forbindelse blevet verdenskendte for deres gode kvalitet og driftssikkerhed samt for, at de er nemme at rengøre.

Hos Dæncker er vi rigtig glade for at kunne tilbyde dig et udvalg af MAJAs skælismaskiner af højeste kvalitet. De professionelle skælismaskiner er alle udviklet med service- og omkostningsbesparende teknologier, der gør det enklere end nogensinde før at producere skælis til brug i fx fiskeforretninger og fødevareproduktion.

MAJA | Skælismaskiner i topkvalitet til professionelle - 1
Majas domicil i Tyskland

Tysk topkvalitet og international effektivitet

Med mange årtiers erfaring har MAJA siden stiftelsen i 1955 udviklet og specialiseret sig i en helt særlig kvalitet inden for deres produktområde. Over 30.000 maskiner er dagligt i brug på verdensplan, hvilket vidner om virksomhedens store popularitet og rækkevidde inden for sit felt.  

For den populære producent er brugervenlighed, streng hygiejne og økonomiske løsninger en topprioritet. Virksomhedens produkter er kendt for at være yderst effektive og omkostningsbesparende, og du kan derfor også finde produkter fra virksomheden i mere end 130 lande. Du er altså garanteret en professionel og effektiv maskine til isproduktion, hvis du vælger en MAJA model.

Hos Dæncker har vi i en længere årrække ført MAJAs skælismaskiner, og vi ved derfor også, at kvaliteten er af højeste kaliber, og at du trygt kan vælge et produkt fra denne producent. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning til at vælge det helt rigtige produkt, eller hvis du har generelle spørgsmål til produkterne.   

MAJA | Skælismaskiner i topkvalitet til professionelle - 3

MAJA HY-GEN giver garanti for højeste grad af hygiejne

Som leverandør til fødevareindustrien har MAJA 100% styr på at udvikle maskiner, der fungerer i forhold til de høje hygiejnekrav, som industrien forudsætter. Eksempelvis tilbydes fuldautomatisk SPS-styret selvrengøringssystem til skælismaskinerne.

Dette rengøringssystem udfører ved tryk på én knap følgende funktioner:

  • fuldautomatisk rengøring
  • afkalkning
  • reducering af kim og bakterier

i en arbejdsgang

Dette er meget tidsbesparende for personalet og i sidste ende afgørende for butikkens driftsøkonomi.

Mulighed for køl med CO2

MAJAs SAH-skælismaskiner (med integreret køleaggregat) leveres som standard med kølemidlet R449A (GWP 1397). Går du efter en produktionsenhed for tilslutning til et separat køleaggregat skal du gå efter en RVH-model. Disse leveres forberedt for naturlige kølemidler som ammoniak og CO2.

Når du vælger en CO2 skælismaskine, får du foruden en miljøvenlig løsning en maskine med ekstra høj ydeevne.

MAJA | Skælismaskiner i topkvalitet til professionelle - 5
Maja HY-GEN rengøringssystem
MAJA | Skælismaskiner i topkvalitet til professionelle - 7
Maja SAH skælismaskine

Effektivt tilbehørsprogram til at optimere brugen af dine MAJA-produkter

Investerer du i en skælismaskine fra producenten, har du mulighed for at tilvælge et bredt udvalg af optioner, som kan gøre hverdagen med din MAJA maskine lettere. Du kan eksempelvis tilkøbe et avanceret kontrolpanel med timer eller touch-funktion, der muliggør programmering af start/stop tider, programmering af rengøringscyklusser, automatisk genstart af maskinen efter strømudfald og fejlkodebeskeder via maskinens display.

På denne måde gør den moderne teknologi det endnu nemmere at bruge din skælismaskine og tilpasse brugen af den til hverdagen i din forretning.  

Hos Dæncker vejleder vi dig i valget af det rette tilbehør, så du får størst mulig glæde af din skælismaskine.

MAJA | Skælismaskiner i topkvalitet til professionelle - 9
Maja maskine med dispenser

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning