Vi forhandler Unifrigor

Den italienske producent Unifrigor s.r.l. blev grundlagt i 1983 af Giovanni Lupano, som efter 30 års erfaring i markedet for kommerciel køling, så nogle muligheder for at imødekomme behov i markedet.

Familievirksomheden ledes i dag af grundlæggerens datter og søn. Opstarten tog udgangspunkt i et produktsortiment bestående af udstyr til køling af øl og drikkevarer – i dag er sortimentet betydeligt udvidet, hvilket er resultatet af en kontinuerlig stræben efter innovation.

Unifrigors tekniske og kommercielle medarbejdere håndhæver en streng intern kontrolpolitik af produktionsprocesser og de anvendte materialer. Kontrollen er støttet op af moderne it-systemer. Ligeledes opererer Unifrigor i overensstemmelse med de nyeste ISO 9001-standarder. 

Det er de kølede arbejdsborde til bar – benævnt Unibar, som vores samarbejde med Unifrigor kredser om. Disse borde fås bl.a. tilpasset det danske ølkassemål, hvilket gør bordene eftertragtede i danske barer i særdeleshed og blandt andre HORECA-virksomheder i almindelighed.

Se mere om barkøleborde her. Du er også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning