OSTETEMPLET ESPERGÆRDECENTRET

Ostehandler ønsker sig en rengøringsvenlig og effektiv disk

Da Ostehandler Henrik Vilholm skulle have nye kølemøbler til sin butik ”Ostetemplet” lå det ham på sinde at få en strømlinet, rengøringsvenlig og effektiv løsning.

De valgte Prestige diske har et elegant design med runde hjørner og er meget rengøringsvenlige. Diskene har tophængt hærdet glas, som kan vippes op og rengøres. Bundpladerne i diskene kan tages op og diskene kan spules rene. Prestige diskenes moduler kan sammensættes på mange måder således at de matcher butikslokale og varesortiment bedst muligt.

Valgte en Prestige køledisk, der elegant snor sig gennem butikken

Hos Ostetemplet har man valgt at sammensætte kølediskene, så de elegant ”slanger sig” gennem lokalet. Diskenes sektioner kan adskilles af glasskillevægge, så de forskellige fødevarer – ost, pølse, kød og fisk – er forsvarligt adskilt. Bag på disken er der rummelige kølemagasiner.

RAL-farverne på diskenes sokler og dekorplader er tilpasset kundens ønsker og valgt så de passer ind i butikkens øvrige farver.

Montagen af kølemøblerne er foretaget af det lokale autoriserede kølefirma, som ostehandleren i forvejen havde et godt samarbejde med.

Henrik Vilholm er meget tilfreds med sine nye kølemøbler. Faktisk oversteg det færdige resultat hans forventninger. Nu glæder ostehandleren sig til at tage fat på næste etape som går på udskiftning af resten af butikkens inventar, så det kommer til at passe til det nye gulv og diskene.

Farven på hylder og bagbeklædning på kølereolen er valgt med omtanke. Den sorte farve fremhæver varerne.

Produktinformation:

Prestige diskene og kølereolen Hiper Castelo er produceret hos det portugisiske firma Jordão.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning