SLAGTER KIRKEBY

Produkter hos kunden

Udtjente kølediske krævede handling

Det er ingen spøg når fødevarekontrollen kommer forbi og der er problemer med at holde en tilstrækkelig lav temperatur. For den velrenommerede slagterbutik Slagter Kirkeby i Skjern var det netop den udfordring de stod med.  Slagteren havde i den varme sæson oplevet problemer med at holde den krævede temperatur i sine daværende ekspeditionsdiske. Sammen med den lokale kølemand fandt indehaver Michael Kirkeby frem til Futuro kølediskene, der er produceret hos den portugisiske producent Jordão. Michael faldt for Futuros lige og stringente look og samtidig var prisen overkommelig.

Med de nye Futuro kølediske frygter vi ikke længere sommervarmen

Det var da heller ikke uden sved på panden, at Michael Kirkeby tilså installationen af de nye slagterdiske. Netop selvsamme dag havde fødevarekontrollen meldt sit næste kontrolbesøg – og hvad nu hvis temperaturen ikke var lav nok. Bekymringerne viste sig at være ubegrundede. Kølemanden holdt hovedet koldt og fik montagen tilendebragt og de nye Futuro diske gik fint ned i temperatur.

Michael Kirkeby er glad og tilfreds med sine nye Futuro kølediske fra Jordão. Nu er han ikke længere nervøs for, at temperaturen ikke er tilstrækkelig lav. Faktisk har de måtte sætte temperaturen op henover vinteren fordi diskene kølede for effektivt.

Se mere om diske til kød her

Hvad vores kunder siger

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning