RØGERIET HANSTHOLM

Produkter hos kunden

Eksponering af fersk fisk og røgvarer i salgslokalet

Hanstholm har fået en ny fiskebutik ”Røgeriet Hanstholm”. Delikate røgvarer og fersk fisk præsenteres i et velindrettet butikslokale med nyt køleinventar.

Produktinformation:

5 m Prestige-ekspeditionsdisk med hjørne. Køledisken er udført i rustfrit stål med buet glas med hydraulisk løft, hvilket gør det let at rengøre glasset.

De ferske fisk præsenteres på is i en separat disksektion med køleslange. Disken er så dyb at det er muligt at vise flere forskellige fisk i diskens dybde, samtidig med at kunden bevarer et godt overblik.

Prestige køledisk og rustfri fryseskabe med glasdøre

Røgvarerne opbevares i en sektion med ventileret køling. I hjørnet, som også er med køl, udstilles forskelligt tilbehør.

Bag på disken findes kølede magasiner med supplerende opbevaringsplads, så nye varer kan fyldes i disken i en håndevending.

Prestige-ekspeditionsdisken findes i en række forskellige længder, hjørner og dekors. Desuden kan disken fx leveres på søljer. Med alle disse kombinationsmuligheder vil det næsten altid være muligt at finde en løsning, der passer ind i det konkrete butiksmiljø.

Prestige er velegnet til opbevaring af mange forskellige typer fødevarer fx fisk, kød og delikatesser herunder ost.

Hos ”Røgeriet” har man forskellige frostvarer, som opbevares i to fryseskabe, placeret side om side. Skabene er udført i rustfrit stål med glasdør.

Det er den lokale autoriserede kølemontør, der har stået bag installationen af kølemøblerne.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning