OSTEBODEGAEN RØDOVRE CENTRUM

Renoveringen af butikscentret greb om sig til ostebutikken

Da Rødovre Centrum skulle renoveres, fik også Ostebodegaen et facelift i form af nyt inventar fra ende til anden.

Butikkens kølediske, kølereoler og køleskab er specialkonstrueret til at køre på Rødovre Centrums centralkøleanlæg på det miljøvenlige kølemiddel R744-CO2.

Kølediske og - reol blev leveret for det miljøvenlige kølemiddel CO2

I kølediskene har indehaver Christian Kolind Poulsen valgt at præsentere et eksklusivt udvalg af pikante specialiteter, i stedet for et kæmpe udbud af varer. Det bevirker at den enkelte delikatesse kommer mere til sin ret. Der er ekstra lager lige ved hånden i de rummelige kølemagasiner bag på diskene. Det er en yderst nyttig detalje.

Der er endvidere supplerende opbevaringsplads, eksempelvis til hele oste, i køleskabet med glasdøre, som står bag disken.

Butikken fremstår visuelt som en harmonisk helhedsløsning, idet et inventarfirma har designet resten af butikken og beklædt kølediskene med træ, der matcher det øvrige inventar. Inventarfirmaet har også forestået udarbejdelsen af udstillingspodier til varer samt integrerede podier til kasseapparat og vægt.

Montagen af kølemøblerne er foretaget af det lokale autoriserede kølefirma.

Produktinformation:

Alle kølemøblerne i butikken er produceret af den portugisiske producent Jordao. Diskene er af typen Lider og kølereolerne hedder Mural Hiper Castelo. Køleskabet er et dobbeltskab med glasdøre.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning