ODDEN FISK

Dagligt behov: 1,5 ton skælis

Odden Fisk har til huse på havnen i Sjællands Odde kun få skridt fra de lokale fiskekuttere. Såvel den lokale befolkning som områdets turister lægger deres vej forbi forretningen for at få frisk fisk på middagsbordet.

Dagligt har Odden Fisk brug for en stor mængde is til fiskekasserne. Tidligere købte forretningen isen på havnens isværk, men nu er Odden Fisk blevet selvforsynende, idet forretningen har investeret i sin egen skælismaskine. Maskinen, der er af mærket MAJA har en kapacitet på 1,5 ton skælis / døgn. Maskinen, der er monteret under loftet, kræver ikke megen plads.

Hos Odden Fisk foregår den primære skælisproduktion om natten. Isen er således klar tidligt om morgenen når fiskene kommer ind.

En professionel MAJA skælismaskine løste behovet - nu er det slut med at købe is på havnens isværk. Så blev der også råd til en ny fiskedisk

Skælis produktionssystemet er opfundet af MAJA. Det er et simpelt og omkostnings- besparende system, der ikke kræver særlig vedligeholdelse. En dybfrossen metalcylinder, der roterer i en vandtank, sørger for ensartet iskvalitet. Under hver rotation fryser vandet på fordampertromlen og isen skrabes af i flager som tørfrosset skælis.

I en fiskeforretning er der også brug for en ekspeditionskøledisk. Odden Fisk har valgt en køledisk model Prestige fra den portugisiske producent Jordão.

Produktinformation:           

Prestige køledisk fås i mange forskellige udførelser og længder samt med hjørner. Disken har kølede magasiner og ekspeditionsplade.

Prestige er særdeles velegnet til fiske-, oste-, kød- og charcuteriforretninger.  Det er bl.a. muligt at supplere med et podie til kasseapparatet, vægte o.l.

Det er den lokale kølemontør der har forestået installationen af kølemøblerne.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning