LA BAGUETTE CHARLOTTENLUND

Produkter hos kunden

Travlhed i bageriudsalget stiller krav til køle- og frysefaciliteter

At der er trængsel i bagerbutikken er ikke noget særsyn hos “La Baguette”. Kunderne står gerne i kø for at få brød af højeste kvalitet. Det kan ligefrem være en fordel at få lidt betænkningstid inden man når kassen, for der er mange spændende brødvarianter at vælge imellem.

På ægte fransk manér er brødet placeret i flettede kurve, der er sat op i flere niveauer for at sikre et godt overblik over varerne.

Hos “La Baguette” har man investeret i et modulfryserum fra den tyske producent CELLTHERM. Når det er muligt at opbevare fyldte stikvogne i fryserummet kan bagerne fylde depoterne op, så der altid er frisk bagværk til kunderne.

Fryserummet er tilpasset baglokalet og skræddersyet til bagerstik - med opkørsel via rampe

CELLTHERM tilbyder et bredt udvalg af køle– og fryserum til opbevaring af alle former for levnedsmidler og drikkevarer.

Alle CELLTHERM sandwich-paneler er isoleret med CFC- og HFC-frit PUR-skum, der garanterer ualmindelige lave driftsomkostninger.

CELLTHERM modulrum er lette at montere og kan ”skræddersys” med modulmål på 17,5 cm. spring i længden og bredden samt 15 eller 30 cm. spring i højden.

Her ses fryserummet forfra, hvor stikvognene med bagerbrød køres direkte ind i fryserummet.

Til at kunne køre stikvognene ind i fryserummet har ”La Baguette” som supplement valgt en opkørselsrampe.
Rampen har en høj styrke uden at være tung. Oversiden er udført i en skridsikker aluminiumsplade og undersiden er konstrueret i profileret polyæthylen.

Montering af rum og køleanlæg er udført af bagerens lokale kølefirma.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning