KOP AMOK VESTERPORT

Kaffen er der styr på, men hvordan skal kagerne og de kolde drikke præsenteres?

Når kaffetørsten melder sig, skulle du tage en tur forbi Kop Amok på Vesterport i København. Her bydes på forskellige kaffevarianter. Til den lækkersultne er der friske kager, som man skal være standhaftig for at modstå! Den lille cafe søgte en elegant disk til eksponering af kagerne og et “udstillingsvindue” til de kolde drikke. 

Caféen fik løst sig kølebehov med assistance fra den lokale kølemand. Køleinventar: kagekølemontre, kølebord med glaslåger og kølerum

Kagerne præsenteres i køledisken ”Vision”. Her er valgt en diskopstilling bestående af to 45 graders hjørner

”Vision” er en meget alsidig diskserie. I serien er det muligt at få kølediske, chokoladekølere, varmediske, diske uden køl, brøddiske uden køl, bagdiske/-reoler. Desuden fås en lav disk uden køl, som kan anvendes til kassepodie.

Under arbejdsbordpladen står et rustfrit kølebord (model: Bancadas Plus) med glaslåger, som anvendes til opbevaring af de kolde drikke. Kølebordet kan leveres med 2, 3, 4 eller 5 låger og fås alternativt med isolerede døre. Bancadas Plus fås med indbygget eller for separat kompressor.

I et hjørne af cafeen er der blevet plads til et lille kølerum. Der er tale om et Celltherm modulrum, som kan skræddersyes på mål.

Det er den lokale kølemontør, der har stået for montage og installation af kølediske og kølerum.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning