KONDITORIET GENTOFTE, MICHAEL H
Produkter hos kunden
Sparsom plads i konditoriet stiller krav til en praktisk køleløsning
Manden bag Konditoriet i Gentofte hedder Michael Hjort. Han sætter en ære i at give sine kunder en god smags- og synsoplevelse med godt friskbagt brød og lækre velsmagende kager hver dag.
Som det er tilfældet for mange af de forretningsdrivende i det indre København er plads hos Michael en mangelvare.
Til trods for begrænset plads blev der fundet en velfungerende løsning, da Konditoriet for nylig skulle indrette køle-/og fryserum i kælderen.
Løsningen blev et køle- og fryserum med skydedøre og forsat loft
Skydedøre ind til såvel køle– som fryserum mindsker behovet for plads foran rummet.
I modulrummets loft er køleanlægget monteret.
Det er det lokale autoriserede kølefirma der har vejledt Konditoriet undervejs i beslutningsprocessen og har forestået montage og installation af modulrummet.
I den konkrete sag er loftet i modulrummet blevet skræddersyet, således at der tages højde for en loftsbjælke i bygningen (se skitse).
Produktinformation:
Kølerummet er af mærket Celltherm – et tysk kvalitetsprodukt. Celltherm modulrum til køl og frost egner sig til opbevaring af alle former for levnedsmidler og drikkevarer.
Et Celltherm modulrum leveres skræddersyet i de ønskede mål og med den ønskede isolationstykkelse, 80, 100, 120 eller 150 mm. Det er endvidere muligt at vælge mellem en række forskellige overflader.