JOHANNESKIRKEN, BRØRUP

Kølerum i kapellet med respekt for kirkens rammer

En smuk egetræsdør fører os ind i kapellet i Johanneskirken i Brørup. Kapellet er nybygget, men opført med stor respekt for kirkens oprindelige byggestil.

I kapellets forrum er der plads til, at en kiste kan besigtiges af de pårørende og der kan holdes en lille mindehøjtidelighed. Herfra går vi videre igennem en skydedør ind i rekvisitrummet, hvor der er indrettet køle- og fryserum til opbevaring af kister.

Kølerum med kisteopbevaring for ergonomisk håndtering

Mange mindre sygehuskapeller er nedlagt og rundt omkring i landet oplever man, at afdøde må transporteres til nærmeste sygehus med køleopbevaring. Ofte ligger det langt væk fra kirken, hvor begravelsen skal foregå. Det medfører en unødvendig transport af afdøde og udgifter til transport med rustvognen samt til køleopbevaring.

Denne problematik er borgerne i Brørup udeover nu, hvor der er indrettet køleopbevaring i kapellet i Johanneskirken.

Faktisk er der indrettet rum med plads til 9 kister. 3 reoler med 3 niveauer i hver.

Køle- og fryserummet er af fabrikatet CELLTHERM og er monteret af det lokale autoriserede kølefirma, der også har installeret loftsaggregaterne fra producenten Rivacold.

Reolsystemerne samt kistevogn er fra en dansk producent af kapelrumsudstyr.

CELLTHERM tilbyder et bredt udvalg af køle- og fryserum til opbevaring. Alle CELLTHERM sandwich-paneler er isoleret med CFC- og HFC-frit PUR-skum, der garanterer ualmindelige lave driftsomkostninger. Der er anvendt et vandbaseret drivmiddel ved opskumningen.

CELLTHERM modulrum er lette at montere og kan ”skræddersys” med modulmål på 17,5 cm spring i længden og bredden samt 15 eller 30 cm spring i højden.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning