DAMPSKIBSHUSET CAFE & ISHUS, BOGENSE

Produkter hos kunden

Køledisk til café og restaurant

På det yderste af Østre Mole i Bogense finder du ”Dampskibshuset Café og Ishus”. Charmerende åndehul for turister og lokale, der trænger til en forfriskning. Her serveres hjemmelavet italiensk is og nordisk inspireret cafémad lavet af friske, lokale råvarer.

Hos Dampskibshuset krydres den friske havluft af en personlig betjening og altid hyggelig atmosfære. Kan varmt anbefales efter en gåtur på molen eller en tur i søbadet, men pas på, det er vanedannende!

Den stilrene Vista-køledisk passer ind i en moderne indretning og er perfekt til eksponering af kager, sandwiches, delikatesser og drikkevarer

Til præsentation af kager, delikatesser og drikkevarer har Dampskibshuset en Vista kølemontre / kagekøler / sandwichkøler. Det lige frontglas og enkle look passer godt ind i den moderne indretning. Vista disken fås i forskellige længder – med indbygget eller separat kompressor.

Disken har LED-lys under alle tre glashylder, hvilket giver et flot varedisplay. Hylderne kan justeres op/ned efter ønske.

Salg og rådgivning via din lokale kølemontør.

Kontakt os gerne for en snak om mulighederne på tlf: 6481 3111.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning