AMANDUS OST OG DELIKATESSER CHARLOTTENLUND

Udsøgte oste og delikatesser fortjener en flot eksponering

Amandus i Charlottenlund byder indenfor i en verden af fristelser af gode oste, skinker, pølser og andre delikatesser fra små producenter. I eget køkken produceres sæsonbetonede take-away retter på friske og gerne danske råvarer.

Hos Amandus får du kvalitet og personlig service.

Vi leverede Prestige kølediske og Aries kølereol til kundens tilfredshed

De dejlige oste og delikatesser præsenteres i køledisken ”Prestige”. Disken er forsynet med buet glas med hydraulisk løft, så glasset er let at rengøre. Disken er leveret med overhylde, så der er god plads til præsentation af samhørige produkter. Gedeosten har fået en separat sektion og en glasplade sikrer hermetisk adskillelse fra de andre oste. Ostelage er stærke sager og for at forlænge fordampernes levetid er disse leveret i en coated version. Bag på disken findes kølede magasiner med ekstra opbevaringsplads.

Osteudvalget er et af Danmarks største og de forskellige varianter er linet op i en godt 4 meter lang kølereol, model: RCA Aries 03. Aries 03 fås i flere længder og sågar som hjørnemodul. De enkelte længder kan sammenbygges. I dette tilfælde er der sammenbygget to sektioner for at opnå en samlet reol på ca. 4 meter.

Alle kølemøbler er leveret for separat kompressor. Det er den lokale kølemontør, der har stået for montage og installation.

Hvad vores kunder siger

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning