Optimer processerne i dit bageri med et raskeskab
Med et køle- og raskeskab kan du optimere arbejdsgangene i dit bageri. Du kan forberede din gærdej på forhånd og indstille dit raskeskab, så dejen er klar på det ønskede tidspunkt.
Med køle- og raskeskabet kan du holde dejen nedkølet indtil det tidspunkt, hvor hævningen skal begynde.
Alternativt er det muligt, at fremskynde hæveprocessen uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet.
Køle- og raskeprocessen
Luftfugtigheden i skabet tilpasses de enkelte faser, hvilket forebygger udtørring og sprækker i dejen. Fugtindholdet kan indstilles fra 45 % til 95 %
- Køling: Dejen nedkøles til -6 grader for at forhindre raskning.
- Konservering: Temperaturen holdes under 3 grader for at sikre, at gæren forbliver inaktiv.
- Opvågning: Temperaturen stiger gradvist til 15 grader for at genaktivere gæren.
- Raskning: Varmen stiger til den indstillede temperatur (mellem 20 og 35 grader) for at fuldføre raskningen til den valgte tid.
- Opbevaring: Dejen opbevares ved kontrolleret temperatur og luftfugtighed indtil bagning.
Fordele ved raskeskabe fra Coldline
- Temperaturområde: -6 / +40 grader C
- Beregnet til enten 1/1 EN 600 x 400 mm plader eller danske bagerplader 610 x 460 mm
- Hot-gas-afrimning
- Indbygget kompressor eller for seperat kompressor.
- Genfordampning af tøvand
- Leveres med 20 sæt hyldeskinner
- Køle- og raskeskabene fås både som traditionelle højskabe og som køle- og raske borde.
- Skabene kan leveres forberedt for tilslutning til CO2-centralkøleanlæg.
Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud.