Optimer processerne i dit bageri med et raskeskab

Med et køle- og raskeskab kan du optimere arbejdsgangene i dit bageri. Du kan forberede din gærdej på forhånd og indstille dit raskeskab, så dejen er klar på det ønskede tidspunkt.

Med køle- og raskeskabet kan du holde dejen nedkølet indtil det tidspunkt, hvor hævningen skal begynde.

Alternativt er det muligt, at fremskynde hæveprocessen uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet.

Køle- og raskeprocessen

Luftfugtigheden i skabet tilpasses de enkelte faser, hvilket forebygger udtørring og sprækker i dejen. Fugtindholdet kan indstilles fra 45 % til 95 % 

  1. Køling: Dejen nedkøles til -6 grader for at forhindre raskning.
  2. Konservering: Temperaturen holdes under 3 grader for at sikre, at gæren forbliver inaktiv.
  3. Opvågning: Temperaturen stiger gradvist til 15 grader for at genaktivere gæren.
  4. Raskning: Varmen stiger til den indstillede temperatur (mellem 20 og 35 grader) for at fuldføre raskningen til den valgte tid.
  5. Opbevaring: Dejen opbevares ved kontrolleret temperatur og luftfugtighed indtil bagning.
Raskeskab - 1

Fordele ved raskeskabe fra Coldline

  • Temperaturområde: -6 / +40 grader C
  • Beregnet til enten 1/1 EN 600 x 400 mm plader eller danske bagerplader 610 x 460 mm
  • Hot-gas-afrimning
  • Indbygget kompressor eller for seperat kompressor.
  • Genfordampning af tøvand
  • Leveres med 20 sæt hyldeskinner
  • Køle- og raskeskabene fås både som traditionelle højskabe og som køle- og raske borde.
  • Skabene kan leveres forberedt for tilslutning til CO2-centralkøleanlæg.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Raskeskab - 3

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning