Til bager, konditor, café, restaurant, kiosk, cafeteria og delikatessebutik
Til præsentation af alt fra sandwichs, konditorkager herunder kransekager, lagkagebunde, islagkager, desserter, chokolade, drikkevarer og glas har vi et sortiment af bordkølere og køle-/frysetårne.
Fælles for disse kølere er at der er glas på alle sider, så der er perfekt udsyn til varerne. I tårnene kan varerne eksponeres i flere etager, så du får optimal udnyttelse af dit gulvareal.
Bordkølere og tårne fås i forskellige størrelser og pris-/kvalitetsklasser. Valget af model afhænger af hvilke produkter du sælger og hvilke krav der er til temperatur og akuratesse i kølingen. Du er velkommen til at kontakte os på tlf: 6481 3111 for rådgivning og priseksempler.
Billige bordkølere og -tårne til den hurtige snack
Der er billige bordkølere – fx modellerne RTW 100 og RTW 160 – til cafeteria, kiosk eller bager. Disse bordkølere placeres på salgsskranken og er lige til at sætte i stikkontakten, så du kan omsætte snack, sandwichs, kager og drikkevarer i en fart. Se disse modeller i programmet Kommercielle kølemøbler til lavpris.
Hvis det ikke er bordplads du har mest af, så kan du vælge en gulvmodel.
Kølerne er forsynet med en mekanisk styring og og opererer i et temperaturområde på 0- +12 grader. Tårnene er gode til drikkevarer og hurtigt omsættelige fødevarer.
Avancerede køle- og frysetårne til specialiteterne
Til de mere eksklusive fødevarer findes et sortiment af avancerede køle- og frysetårne. Her er der kælet for design og kølesystem. Tårnene er forsynet med en elektronisk styring, som sikrer en jævn kuldestrøm og hermed en ensartet temperatur i hele møblet.
Placer dit køle-/frysetårn i udstillingsvinduet
Tårnene kan med fordel placeres ved et udstillingsvindue, så varerne kan ses fra både gade og butik.
Chokoladekøletårne
Der findes specielle køletårne for chokolade, som foruden en elektronisk styring er forsynet med en hygrostat, så fugtigheden holdes stabil. Tårnene fås i forskellige bredder og højder.
Frysetårne til islagkager, dessertkager, kransekage, lagkagebunde…
I den moderne bagerbutik er der mange varegrupper, som skal opbevares på frost, men samtidig eksponeres så kunderne kan se udvalget. Hertil er et frysetårn optimalt.
Tårne som kan køre køl eller frys efter behov
Der fås modeller som kan køre køl eller frys efter behov. Det betyder at du er mere fleksibel i forhold til opbevaring af et sortiment, som varierer efter sæsoner og højtider.
Når ølglassene skal være kolde
Til restauranter har vi har leveret flere tårne, som anvendes til at forkøle/-fryse ølglassene, så de er perfekt svalede når øllen hældes i. På barer er det heller ikke usædvanligt at froste snapseglassene.