Om Dæncker Køleinventar

Dæncker Køleinventar er et familiefirma stiftet af Kurt Dæncker i 1999. Virksomheden er baseret på flere generationers erfaring i kølebranchen med import og eksport.

Pia og Lone Dæncker tegner firmaet i dag. Sammen med dygtige medarbejdere gør vi os hver dag umage for at tilbyde et skarpt program af kommercielle kølemøbler til de rette priser.

Salget i Danmark sker gennem lokale autoriserede kølefirmaer og andre forhandlere. Det sikrer faglig og kompetent rådgivning i hele købsprocessen.

På disse sider præsenteres et standardsortiment. Herudover tilbyder vi en række specialprodukter. Vi har hjulpet mange kunder med at udvikle værdiskabende løsninger, der har været med til at øge deres konkurrenceevne.

Vi opfordrer dig til at kontakte os. Vores styrke ligger i dialogen med dig.

Lone og Pia Dæncker

Kontakt

Personlig og kompetent vejledning om kølemøbler og kølerum. Ring på 6481 3111, eller kontakt os her på siden.

Kontakt info:

Bankforbindelse:

Nordea Bank
Reg. 2206
kontonr. 7555445010

Team Dæncker

Pia Dæncker

Pia Dæncker

Pia er den ene ejer af Dæncker køleinventar. Med mere end 20 års anciennitet er hun den, der har været i virksomheden længst. Pia er vores specialist i kølemøbler og lamelgardiner. Hun er enormt kreativ, så det er hende du skal have fat i, hvis du har brug for en specialfremstillet løsning. Fanger du Pia på telefonen, har hun altid tid til en snak. 

Telefon: 2886 9875
Mail: kd.rekcneadobfsctd@dp

Lone Dæncker

Lone Dæncker

Lone er Pias søster og den anden ejer af Dæncker køleinventar. Hun er specialist i køleaggregater og ismaskiner, og så kører hun parløb med Laila, når der skal udarbejdes tilbud på kølerum. Lone gør altid sit bedste for at finde den helt rigtige løsning til kunden. Hun arbejder meget struktureret, og er den der har det store overblik i virksomheden.

Telefon: 2286 3777
Mail: kd.rekcneadobfsctd@dl

Laila Wallentin

Laila Wallentin

Laila er vores kølerumsspecialist. Hvis du skal bruge et kølerum er det oftest Laila, der tegner rummet og laver det færdige tilbud. Hun er meget grundig i sin behovsafdækning, og derfor ringer hun ofte og stiller mange spørgsmål. Til gengæld får du et gennemarbejdet oplæg i første forsøg.

Telefon: 4275 9638
Mail: kd.rekcneadobfsctd@wl

Linda Nielsen

Linda Nielsen

Det er som regel Linda du får fat I, hvis du ringer til vores hovednummer og hun tager altid telefonen med et smil. Linda holder også styr på alt logistik, og hun sætter en ære i at der er orden i tingene. Derfor er hun dagligt i dialog med både leverandører og speditører for at sikre, at vores kunder modtager deres varer på aftalte sted til aftalt tid.

Telefon: 6481 3111
Mail: kd.rekcneadobfsctd@nl

Bettina Olofsson

Bettina Olofsson

Bettina er vores bogholder. Det er hende, der holder styr på likviditeten og sørger for at alle regninger bliver betalt til tiden. Bettina er også den du hører fra, hvis der er problemer med en betaling.

Telefon: 6481 3111
Mail: kd.rekcneadobfsctd@ob

Dorthe Brandt

Dorthe Brandt

Dorthe er vores husalf, det er hende der brygger kaffe, vander blomster og en masse andre praktiske ting. Det er også hende, der sikrer orden på vores lager, hvor hun pakker alle bestillinger på reservedele. Dorthe kan lide at der er system i tingene, og hun siger aldrig nej til en opgave.

Telefon: 6481 3111
Mail: kd.rekcneadobfsctd@bd

Mette Møllebjerg

Mette Møllebjerg

Mette er vores freelancer, der hjælper med markedsføring. Hun sørger bl.a. for at hjemmesiden er opdateret, og at der bliver sendt mails ud til vores forhandlere, så de er opdateret på de nyeste produkter og løsninger.

Telefon: 6481 3111
Mail: kd.rekcneadobfsctd@ofni

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning