Fragttillæg

Støt stigende fragtomkostninger afføder et fragttillæg på alle ordrer

De kølemøbler vi udbyder er primært produceret i Portugal, Italien og Tyskland. Fragtomkostninger til transporten til Danmark og videre ud til kunden udgør en stor procentdel af varens pris.

Grundet støt stigende fragtomkostninger afregnes et tillæg på alle ordrer på 1% af ordretotalen ekskl. moms og afgifter – gældende fra d. 1/9/2018. Modulrum er dog undtaget. 

Vi ser os nødsaget til at opkræve dette tillæg, som følge af, at vognmandsbranchen i starten af 2018 indførte et betydeligt kapacitetstillæg. Dette tillæg er øget yderligere d. 1/8/2018.

Tillægget er indført fordi transportbranchen oplever stor mangel på lastbiler og chauffører. Dette medfører ganske naturligt stigende omkostninger. Kort sagt er det blevet dyrere at skaffe lastbiler og chauffører på alle markeder.

Endvidere indførte transportbranchen d. 1/8/2018 et parkeringstillæg pga. regeringens nyindførte parkeringsrestriktioner på danske rastepladser.

Kapacitetstillæg og parkeringstillæg er blot tilføjelser i rækken af eksisterende transporttillæg:

  • Olietillæg
  • Vejskat
  • A7-tillæg, pga. enorm trafik på A7

Vi håber du har forståelse for ovennævnte. Du er altid velkommen til at ringe (tlf: 6481 3111) eller skrive (info@daencker), hvis du har kommentarer eller spørgsmål.

Brug for hjælp? - Få professionel vejledning