Bar/Café/Kiosk

I bar- og cafémiljøet kræses for den gode atmosfære og køleinventaret skal passe naturligt ind, samtidig med at funktionalitet og brugervenlighed er i top.

Vi kan tilbyde Unibar barkøleborde, som giver medarbejderen nem adgang til de kolde drikke. Der er mange variationsmuligheder, så det som oftest er muligt at finde en Unibar-løsning, der passer ind i dit lokale. Hvis du har brug for isterninger eller knust is har vi et stærkt program af tyske maskiner fra Wessamat.

Til caféen fås flere flotte diskserier, som hæver niveauet for disponering af kager og retter. Bl.a. Vista diskene er populære. De har en uovertruffen belysning, så varerne bliver uimodståelige.

Til kiosken fås displaykøleskabe i alle størrelser samt et større udvalg af impulskølere.

Foruden kølepladsen i serveringslokalet kan der være behov for ekstra lagerplads med køl. Til dette formål er et køle-/fryserum et oplagt valg. Køle-/fryserummet opbygges fleksibelt under hensyntagen til den plads du har til rådighed i et tilstødende lokale. Vi tegner løsningerne, så du nemt kan forestille dig det færdige resultat.

Nedenfor har vi sat spotlight på populært køleinventar til bar, café og kiosk – og krydret med udtalelser fra brugerne. Vi håber du bliver inspireret.

Vi gør os umage med at spørge ind til dine behov, når du kontakter os. Hermed kan vi bedre løse opgaven til din tilfredshed. Nogle af de ting vi beder dig overveje, kan du se her:

Start en dialog med os nu

POPULÆRT KØLEUDSTYR TIL BAR, CAFÉ OG KIOSK – MED BRUGERUDTALELSER

At vælge det rette køleinventar kræver grundige overvejelser.

Vi driver vores forretning efter følgende filosofi

– Du er god til at få dit køkken til at fungere, når du har de rigtige råvarer og redskaber

– Vi er gode til udvælgelse og import at køleinventar

– Den lokale fagforhandler er god til at rådgive, installere og servicere. Flere af vores forhandlere tilbyder totalløsninger inkl. inventar.

Dette setup giver et stærkt resultat. Alle gør det de er bedst til!

Vi taler dagligt med mange kunder og er vant til at løse mange forskellige slags opgaver. Vi ser frem til at høre fra dig.

Populært køleinventar til Bar/Café/Kiosk:

Dette er ikke en udtømmende liste, så ring gerne til os og få en snak eller se mere under produkter.

Barkøleborde:

– Unibar

– Backbarkølere

Isterningsmaskiner:

– Wessamat

Kølediske:

– Vista

– Daisy

Køle-/fryserum og køleanlæg:

– Celltherm modulrum

– Rivacold køleaggregater

Rustfri køle-/fryseskabe:

– Køle-/fryseskabe

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde?​

Luk menu